Askjems har blitt til Ferda Tønsberg

Som en del av Ferda-kjeden kan vi tilby deg enda mer

Etter mer enn 50 års drift under navnet Askjems Camping-Center har vi samlet mye erfaring og kompetanse i vårt hus, og vi har alltid hatt et fokus på å gi kundene de beste tilbudene. For å utvikle oss videre har vi valgt å bli en del av Nordens ledende forhandlerkjede, Ferda. Dette vil gi deg som kunde et enda bedre tilbud (se lenger ned på siden).

Navnet Ferda handler om å dra på ferd. Reise ut på tur, og vite at du kan endre kurs når du selv vil. Vi som ferierer på hjul kjenner følelsen når vi begir oss ut på reise, og hvordan veien blir til mens vi kjører. Vi er Ferdafolk.

Bortsett fra navneendringen blir det meste som før:
Askjems – servicen er fortsatt den samme, du kan ringe det samme nummeret, du vil fremdeles møte trofaste og engasjerte medarbeiderne når du besøker oss, vi fortsetter å selge de samme merkene, og tilbudet om bobilhotell, vinterlagring, formidlingssalg og utleie vil bestå.

Nye kundefordeler:

Som Ferda-kunde (eller Askjems-kunde), får du flere nye kundefordeler (gjelder fra 1.april).

Landsdekkende servicekjede: Trenger du service, reparasjoner eller montering av utstyr? Nå får du prioritert tilgang til alle Ferda sine verksteder over hele landet.

Tilgang til Norges beste kundeklubb, Ferda Exclusive:
Meld deg inn i Ferda sin kundeklubb og få halv pris på neste fukttest! Er bobilen eller vogna kjøpt hos Askjems (eller av Ferda) får du et unikt telefonnummer som blir prioritert foran i telefonkøen. I tillegg vil du som medlem få tilgang til nyttig informasjon og du vil motta eksklusive rabatter og fordeler gjennom månedlige nyhetsbrev. Se alle fordelene og meld deg inn her.

Norges beste garantiordning?
: Ferda er opptatt av trygghet i både kjøpet og på reisen. Kjøper du en brukt bobil eller campingvogn hos oss, får du en svært god garantiordning med på kjøpet. I tillegg tilbyr vi 30 dager bytterett.