Carthago

Vi har valgt Carthago som vårt premium bobilmerke på grunn av lekre interiørløsninger, utstyrsmuligheter, komfort og kvalitet.

placeholder bilde

Bobiler med høy komfort romslig plass og følelse av luksus

  • God kjørekomfort med lite støy
  • Dobbelt bunn og store oppbevaringsrom
  • Kvalitetsbiler med lang levetid

Vi har valgt Carthago som vårt premium bobilmerke på grunn av lekre interiørløsninger, utstyrsmuligheter, komfort og kvalitet. Med dobbelt oppvarmet gulv og stor lastekapasitet er bilene dessuten perfekte til helårsbruk. Bilene er konstruert uten treverk i huskonstruksjonen. Den har et selvbærende karosseri med aluminiumsprofiler for bæring, og er 100% trefri i vegger, tak og undergulvkonstruksjon.

I tillegg til unik kvalitet og eksklusivitet har de samtidig den aller beste sikkerhet. (Bilene er bygget på chassis av høy kvalitet som Fiat Ducato, Iveco Daily og nå også Mercedes-Benz Sprinter.)

Etter mange års erfaring med denne biltypen velger vi modeller i vår utstilling basert på de mest populære løsningene. Dersom du likevel ikke skulle finne modellen du ønsker deg, kan du bestille din egen individuelle bobil, skreddersydd for deg hos Carthago, Europas ledende leverandør av premium-fritidskjøretøy.

Last ned kataloger

Bli bedre kjent med våre andre merker: