Roy´s favoritt Roy´s favoritt

Få utstyrspakke til kr 75 000,- *

Knaus I 700 LEG Sun

– Denne bilen er lekker, lys og romslig, og har mange smarte løsninger, sier Roy. Denne heltintegrerte bilen er i modellserien SUN, som er toppserien til Knaus.
SUN-serien er bygget som en premiumbil, med polstrede innevegger og tak. Dette gir god støydemping og sikrer et godt inneklima, uten kondens på vegger og tak.
Bilene har også Alde vannbåren sentralfyr som standard, samt dobbeltbunn med aldekonvektorer i «kjelleren». Disse tingene kombinert med Styrofoam isolasjon gjør dette til en fantastisk vinterbil.

KR: 1.429 800,-

* Ved kjøp av ny KNAUS  bobil under messedagene får du med valgfri utstyrspakke til verdi kr 75 000,-

Se bobilen her
Lekker vogn! Lekker vogn!

Få utstyrspakke til kr 25 000,- *

Knaus 650 UDF SUD. Scand. Selection

Interiøret er svært lekkert i denne vognen med tofargede skapluker; mørkt tre mot hvitt. Det vannfaste gulvet er i imitert bredstavet parkett.

Sittegruppen foran i denne familievognen, lyses opp av dagslyset som kommer gjennom de flotte panoramalukene i taket. Dette må oppleves! I tillegg har du en «frokostgruppe», som kan slåes ned til ekstra seng. Over denne kan du slå ned skapene for å lage en 6. seng.

Kjøkkenet er stort og romslig, med masse benkplass, selv om kjelene står og koker. Kjøleskapet er av den store typen, med en romslig mikrobølgeovn plassert på toppen. Her har du både store kjøpmannskuffer og skap.

KR: 422 000,-

* Ved kjøp av ny KNAUS  vogn under messedagene får du med valgfri utstyrspakke til verdi kr 25 000,-

Se vognen her