Askjems Camping-Center AS startet sin virksomhet i 1969, og vi er stolte av å ha drevet mer enn 50 år i bransjen. Vårt mål har hele tiden vært å være innovative og utvikle vår bedrift til det beste for våre kunder. Det er enkelt å være kunde hos Askjems, fordi du finner alt du trenger til din mobile ferie hos oss!

  • Salgsutstilling av bobil og campingvogn (6700m2)
  • Bobilhotell (plass til 300 biler)
  • Vinterlagring
  • Uteleie av bobiler
  • Fritidsbutikk (800 km2)
  • Delelager
  • Salg av kommisjonsbiler

Flyfoto av Askjems Camping-Center AS

Historien

I 1969 startet Kjell Erik Askjem bedriften ved siden av en BP-stasjon på Sem, hvor tanken var å drive en agenturforretning med bl.a. klær. Et tilbud om å ta inn Combi-Camp inn i agenturet åpnet døren inn til caravanbransjen. Denne danskeproduserte tilhengeren kunne du vippe opp på en, to, tre for så å bruke den til overnatting. Oppfinnelsen ble en salgssuksess i mange år, og er årsaken til at det ble ferie og fritidprodukter som ble hovedproduktene i Askjems.

I 1971 tok vi campingvogner inn i sortimentet. I 1973 flyttet bedriften til Hem gård. Lokalene vi har i dag tok vi i bruk i 1987. Vi startet å selge bobiler i 1985, og dette er idag en større andel av vår omsetning enn campingvogner. Askjems har utviklet seg meget positivt og kan i dag være stolte av å kalle seg Norges største frittstående forhandler i vår bransje. Vi omsatte for over 330 millioner kroner i 2018.

Norges største innendørs utstilling

For å få plass til flest mulig enheter inne bygde vi i 2007 vår store innendørs utstillingshall på 6700 m2. Her finner du mer enn 100 brukte og nye enheter fordelt på 2 etasjer.

Utleie

Vi har mange ulike bobiler til utleie, og det er stor etterspørsel etter disse i høyseongen. I 2014 overtok Askjems utleieavdelingen som var drevet av et eget firma frem til dette. Les mer om vårt utleietilbud her.

Bobilhotell

For å imøtekomme våre kunders utfordring med plass til parkering av bobilen, åpnet Askjems i 2015 verdens første bobilhotell. Her kan våre kunder parkere bobilen i varme trygge omgivelser hele året, med tilgang 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Les mer om vårt bobilhotell her.

Den gode ferieopplevelsen starter hos Askjems

Askjems har i alle år vært en viktig del av mange norske familiers ferie- og fritidsopplevelser. Vi ønsker at kundene skal kunne gjøre en trygg handel hos oss, og at det skal være hyggelig å komme til oss for å drømme om de gode opplevelsene med familien.

Velkommen til vår utstilling hele året
hos Askjems Camping-Center AS
Du finner oss på følgende adresse:

Åshaugveien 4
3170 SEM
(Klikk også på kartet for å se i google maps)

Se våre åpningstider her