DIN KUNDEFORDEL: Kjøper du bobil hos oss får du mulighet til å leie din egen p-plass på bobilhotellet vårt. Her har du tilgang alle dager i året og hele døgnet. Dersom du ikke har plass til å parkere bobilen utenfor din egen bolig er dette den perfekte løsningen for deg!

På hotellet kan du hente bobilen når du skal på tur og parkere din egen privatbil på samme plass, og bilen din står trygt innenfor låste porter. Du får egen adgangsprofil via en app hvor du har tilgang til bobilhotellet når du trenger det. Vår beliggenhet tett inntil E18 ved Tønsberg sentralt i Vestfold, gjør at det er enkelt å benytte seg av hotellet også for deg som ikke bor i vårt nærområde.

Ansvarlig for vinterlagring, Roar Uthus, foran bobilhotellet. Foto

Vi fikser bobilen mens du er på jobb

På hotellet står bobilen i samme temperatur hele året, og du sikrer deg mot vannlekkasjer eller skader forårsaket av vær og vind. Du får også en egen kodeboks hvor du kan legge reservenøkkelen for sikkerhets skyld. På denne måten kan du også kontakte oss om du trenger at vi ser på din bobil og evt. utfører reparasjoner eller vedlikehold mens den står parkert.